Google+

City Records - izdavačka kuća

Baner

Novi singl Borisa Novkovića!

El. pošta Štampa PDF

 

Novi singl Borisa Novkovića "Još sam uvijek tvoj", koji nazivaju naslednikom legendarne "Tamare" ne silazi sa vrha top lista, a na krilima odličnih reakcija publike leti radijskim etrom. Ovom pesmom koja je nastala u saradnji sa školskim prijateljem Brunom Kovačevićem, Boris se kako sam kaže najviše približio atmosferi, emociji prvog i drugog albuma, a mnogi su pesmu nazvali "novom Tamarom" što daje zasigurno jednu dodatnu zanimljivu notu.
Boris je zajedno sa spomenutim Brunom Kovačevićem napravio tekst, dok je Nikša Bratoš odlično sve to aranžerski oblikovao.
U saradnji sa mladim i talentovanim Jadrankom Begićem Stripy-jem i Alanom Dovićem, Boris se bacio na snimanje spota. Dva dana napornog snimanja, uz odličnu atmosferu, super ekipu bilo je potrebno da se napravi kompletna priča oko pesme "Još sam uvijek tvoj".
Spot je sniman na dve lokacije, u privatnom stanu i studiju Pravi ton produkcija, a napravljen je kao kombinacija studija i kratke priče koja se naslanja na sam tekst pesme uz pomešane elemente beskrajnog dana i zone sumraka.
Kako nam otkriva, Boris jedva čeka da novi video spot ugleda svetlo dana i da svi zajedno uživamo u priči "Još sam uvijek tvoj".